FB pixel
48 órán belül házhoz visszük rendelésedet, 15.000 Ft felett ingyenesen.Részletek
Kosár
Kosár
A kosarad jelenleg üres.

Borháló kártya

BORHÁLÓ KÁRTYA – TUDNIVALÓK 

A Borháló Klub a Borháló országos franchise hálózat törzsvásárlói rendszere, melyhez mára több mint 94.000 vásárlónk csatlakozott és élvezi a klubtagság nyújtotta kedvezményeket. A Borháló kártyával rendelkező vásárlóink számára a Borhálótól megszokott előnyökön túl a vásárlásaik után járó pontok további kedvezményekre válthatók be üzleteinkben.

VÁSÁRLÓINK HŰSÉGE NEKÜNK MINDENNÉL TÖBBET ÉR.

Ezért 2021-ben megújítottuk és országosan egységesítjük törzsvásárlói rendszerünket, így még több kedvezménnyel és még magasabb szintű vásárlói élménnyel várjuk vásárlóinkat a Borhálóban.

 

BORHÁLÓ KÁRTYA – TUDNIVALÓK 

HOGYAN TUDSZ CSATLAKOZNI?

  • Bárki klubtag lehet, aki nagykorú.
  • Kártyád névre szóló, nem átruházható, de akár többen is használhatjátok.
  • Regisztráld magad igyenesen a Borháló Klub rendszerében. Üzleteinkben a regisztrációs adatlap kitöltése után átadjuk a klubtagsági kártyát.
  • Webshopos vásárlás esetén automatikusan kiállítunk részedre egy kártyát amennyiben még nem rendelkezel tagsággal, melyet a rendeléssel megküldünk számodra. A szállítási költség után pont jóváírás nem jár.

HOGYAN TUDSZ PONTOKAT SZEREZNI?

Vásárlásonként minden elköltött 1.000 forint után jár egy pont, melyet a kártyádon jóváírunk. Pontbeváltáskor nem történik pontgyűjtés.

HOGYAN TUDOD BEVÁLTANI?

Az összegyűlt pontok bármelyik üzletben vagy a webshopban történő vásárlás esetén is beválhatóak kedvezményre, a következők szerint:

  • 1 Borháló pont beváltásnál 50 forint kedvezményt jelent, a korábbi 30 forint helyett.
  • A pontok beváltása 5 pontonként történik.
  • 3.000 és 10.000 Ft közötti vásárlás esetén 5, 10 vagy 15 pontot lehet beváltani.
  • 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5, 10, 15, 20, 25 vagy akár 30 pont is kedvezményre váltható.
  • Bármikor, bármilyen termék vagy szolgáltatás esetén kérheti Borháló pontjainak kedvezményként történő levonását a vásárlás összegéből.
  • Borháló pontot minden vásárlás teljes összege után felírunk – kivéve, amikor pontbeváltás történik – legyen az bármilyen termék, borkóstoló vagy egyéb saját szervezésű esemény. Pontbeváltáskor nem történik pontgyűjtés.

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

A forintkedvezményre váltás más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akciós termékek és szolgáltatások köre minden hónapban változhat, mely akciókat az üzleteinkben éred el. A kártyát kérjük minden vásárláshoz hozd magaddal, vagy ha elfelejtetted, akkor jelezd az eladónak, hogy van már ilyen kártyád.