FB pixel
48 órán belül házhoz visszük rendelésedet, 15.000 Ft felett ingyenesen.Részletek
Kosár
Kosár
A kosarad jelenleg üres.

Borháló kizárólagos tételek

Kizárólagos tételek a Borhálóban

 

Mennyivel jobb együtt elfogyasztani egy palack bort, mint egyedül, és mennyivel jobb akkor, ha a poharadba az alkalomhoz, a hangulathoz és ízlésedhez illő bor kerül. Mi ilyen borokat szeretnénk az asztalodra tenni. A bor számunkra hivatás, hobby és kihívás egyben.

Hivatás, mert csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a Borháló kínálatában minden lelkes borfogyasztó megtalálja a stílusához passzoló minőségi tételeket.

Hobby, mert neves magyar borászokkal közösen olyan tételeket álmodhatunk meg neked, melyek kizárólag nálunk kaphatóak. Ezek a tételek egytől egyig különlegesek a számunkra, és reméljük, hogy számodra is azok lesznek majd, ha megkóstolod!

Kihívás, mert minden nap azon munkálkodunk üzleteinkben, hogy ne csupán egy palack bort értékesítsünk neked, hanem átadjuk szaktudásunkat és a borok iránti szeretetünket.

Büszkék vagyunk arra, hogy évről-évre több olyan bor kerül polcainkra, melyek születésénél ismert és elismert borászaink mellett mi is bábáskodhattunk.

Februári kedvezményes ajánlatunkban ilyen, a szívünknek különösen kedves, a Borháló közönsége számára megalkotott borokat kínálunk neked.

 

Szőke Mátyás Mágia 2021 0,75L
Csak nálunk
Mészáros Borház Prelude 2019 1,5L
Csak nálunk
4 590 Ft
2295 Ft / 0.75L
Mészáros Borház Prelude 2019 1,5L
Szentpéteri Borpince Néro Rosé 2023 1,5L
Csak nálunk
Varsányi Pincészet Olaszrizling 2022 1,5L
Csak nálunk
Tüske Pincészet Harmónia Cuvée 2L
Csak nálunk
2 380 Ft
893 Ft / 0.75L
Tüske Pincészet Harmónia Cuvée 2L